0
0

5 چیزی که باید قبل از عضو شدن در پلتفرم های فریلنسری بدانید

1300 بازدید
5 چیزی که قبل از عضو شدن در سایت های فریلنسری باید بدانید

پلتفرم های فریلنسری اولین چیزی است که یک فریلنسر باید در آن عضو شود تا بتواند روند شروع کار خود را آغاز کند. قبلا در مقاله 21 راهکار اگر فریلنسر تازه کار هستید ، در مورد مواردی که یک دورکار تازه کار باید رعایت کند، صحبت کردیم. در این مقاله می خواهیم 5 چیزی که قبل از عضو شدن در سایت های فریلنسری مانند حامی ورکس، پونیشا و … بدانید را به شما بگوییم.

پس اگر می خواهید نیازمندی های قبل از عضویت در این سایت ها را بدانید، با ما همراه شوید.

عضویت در سایت های فریلنسری

با اینکه زمان زیادی از شروع فریلنسری در ایران نمی گذرد ولی سایت های بی شماری در این زمینه شروع به فعالیت کرده اند و با یک سرچ ساده در اینترنت، می توان به لیستی بلند بالا از این سایت ها دست پیدا کرد. در این سایت ها قرار است که فریلنسرها و کارفرماها بتوانند همدیگر را پیدا کرده و کار خود را آغاز کنند. ولی شما باید قبل از اینکه عوض چنین جامعه هایی شوید نکاتی را بدانید تا بتوانید از حداکثر پتانسیل خود استفاده کنید.

1- بین زندگی و کار خود تعادلی را بسازید.

تعادل بین زندگی و کار

بسیار مهم است که برای خودتان و کسانی که دوست دارید، وقت بگذارید. حتما حواستان باشد که تمام وقت خود را در روز به پیدا کردن کار و انجام دادن آن اختصاص ندهید. قطعا انجام دادن کارهای بیشتر و به تبع آن دریافت درآمد بیشتر، می تواند وسوسه برانگیز باشد ولی سلامتی خود را فدای این مورد نکنید.

به جای این کار باید اهدافی را برای هر روز یا هفته خود تعیین کنید. مثلا برای هر روز انجام 3 کار را به عنوان هدف نهایی تعیین کرده و در وقت اضافه خود به کارهای دیگر شغل خود بپردازید یا استراحت کنید. برقراری تعادل بین کار و زندگی به عنوان یک فریلنسر، یکی از جنبه های مهم زندگی شغلی وی است. هدف اصلی فریلنسری این بود که بتوانید از یک شغل معمولی اجتناب کنید و اگر بخواهید همان چیزهایی که در شغل معمول خود داشتید را در دورکاری خود نیز انجام دهید، فریلنسری بی معنی می شود.

2- به جای سخت تر کار کردن، هوشمندانه تر کار کنید.

افراد زیادی در سطح اینترنت خواهید دید که می خواهند شما را مجاب کنند که باید سخت تر کار کنید. به این افراد به هیچ وجه گوش نکنید و سعی کنید هوشمندانه کار کنید. سعی کنید در طول زمان راه ها و برنامه هایی که شما را در فریلنسری موفق می کند را بیابید و امتحان کنید. مسیری که باید به موفقیت برسید را رسم کنید و برای رسیدن به آن برنامه ریزی کنید. همیشه راهی برای ساده تر کردن کارها یا اتوماتیک کردن آن ها وجود دارد.

زمان خود را به وجود آوردن یک سیستم با هدف بهینه سازی کارها اختصاص دهید. این موضوع به این معنی است که شما باید راهی برای انجام تسک های خود بیابید، آن ها را به بهترین شکل مرتب کنید، بودجه بندی درست برای کارهای خود داشته باشید و زمان خود را به بهترین شکل به کارهای مختلف اختصاص دهید. این قبیل کارها به شما اجازه می دهد تا بتوانید بهترین راه را برای خود پیدا کنید و مسیر زندگی خود را به درستی رسم کنید.

3- اعتماد به نفس خود را بیشتر کنید.

افزایش اعتماد به نفس فریلنسری

یک محیط کار سمی افراد را بر اساس مقدار درآمدی که به دست می آورند و یا مقدار کاری که انجام می دهند، رتبه بندی می کند. یادتان باشد که شما بر اساس مقدار پولی که دارید، رتبه بندی نمی شوید بلکه بر اساس مهارت هایتان و دانش منحصر به فردی که دارید، ارزش گذاری خواهید شد.

این موضوع بدین معنی است که شما نباید کاری را که از سطح شما پایین تر است، انتخاب کنید. ارزش درآمدی خود را بفهمید و بر اساس آن کار خود را قیمت گذاری کنید. در همین حین سعی کنید که رزومه خود را قوی تر کنید تا بتوانید از مبلغی که خواسته اید، دفاع کنید. بعضی مواقع شما نمی توانید کاری را که قیمت گذاری کردید را به دست آورید یا در بعضی از زمان ها مشتریان شما می خواهند ارزش کار شما را پایین تر آورده و شما را قانع کنند که پایین تر از مبلغی که حقتان است، کار را قبول کنید.

کارفرماها می خواهند هر کاری را انجام دهند تا هزینه کمتری را برای دریافت خدماتی دریافت کنند و در این بین ممکن است که اعتماد به نفس شما نیز لطمه بخورد. اینکه شما از این اتفاق احساس ناراحتی یا نا امیدی کنید، طبیعی است ولی نباید این احساس را به صورت دائمی در زندگی خود داشته باشید.

 

برای اینکه اثرات منفی این اتفاقات را کاهش دهید، باید سعی کنید تا با افزایش قدرت ذهن خود، اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. زمانی را در روز به این اختصاص دهید که بابت چیزهایی که دارید و توانایی هایی که دارید، سپاسگزاری کنید. دفتری را به محلی برای نوشتن افکار و احساسات خود اختصاص دهید. تمریناتی را برای افزایش اعتماد به نفس خود به صورت روزانه انجام دهید.

اگر فکر می کنید که مشاوره می تواند به شما کمک کند، صحبت کردن با یک فرد توانمند را در برنامه خود قرار دهید. مشاوره به شما کمک می کند تا بهتر خود را بشناسید و ارزش های خود را درک کنید و به شما اعتماد به نفس مواجهه با مشتریانی را می دهد که می خواهند ارزش کار شما را کم کنند یا بخواهند کارهای اضافه را به صورت مجانی برای آن ها انجام دهید.

4- به دنبال کار در خارج از پلتفرم های فریلنسری باشید.

پیدا کردن شغل در لینکدین

سایت های فریلنسری و گشت و گذار در آن ها بعضی مواقع می تواند زمان بر و انرژی بر باشد و در قبال آن نتوانید کاری با ارزش مناسب برای خود پیدا کنید.  به جای آن اگر مقداری از زمان خود را به جستجوی آنلاین بپردازید، قطعا می توانید کاری ارزشمند و مناسب خود را بیابید.

جستجو در سایت هایی مانند لینکدین، می تواند موقعیت های شغلی بی شماری را به شما نشان دهد. شما می توانید به راحتی با جستجو در میان پست ها موقعیت های شغلی بسیار زیادی را ببینید. مطمئن هستم که از دیدن تعداد بالای این موقعیت ها شگفت زده خواهید شد.

علاوه بر این شما می توانید در شبکه های اجتماعی خود اعلام کنید که در چه موقعیت شغلی می توانید کار کنید. ممکن است از اینکه بخواهید در مورد خود حرف بزنید، خجالت بکشید. ولی اگر بخواهید شغل یا کار مورد علاقه خود را پیدا کنید، باید به بهترین شکل ممکن خود را معرفی کنید.

اگر از من بپرسید به شما می گویم که بهترین سایت فریلنسری ممکن برای پیدا کردن کار، خود شما هستید. اگر بتوانید رزومه خود را قوی کنید و به بهترین شکل ممکن آن را معرفی کنید، می توانید از موانع و محدودیت های پلتفرم های کاریابی فریلنسری رها شوید و ارتباط خود را با مشتریان با کیفیت تر عمیق کنید.

5- راهی را برای اضافه کردن آزادی به فریلنسری خود بیابید.

برای تعداد زیادی از فریلنسرها، پلتفرم های فریلنسری، یکی از بهترین محل ها برای دریافت درآمد پشتیبان است چون بعضی از کارفرماها فقط در این محل به دنبال فریلنسرها می گردند. ولی کارفرماهایی هستند که به دنبال افرادی می گردند که کاری را با کمترین قیمت (و صد البته کمترین کیفیت) به سرانجام برسانند.

به این مورد کمیسیونی که سایت های فریلنسری برای خود بر می‌دارند را اضافه کنید. بعضی از سایت های فریلنسری پا را فراتر از این نیز می گذارند و قبل از اینکه کاری انجام شود و پولی به شما پرداخت شود، کمیسیون خود را دریافت می کنند و یا بابت سرویس خود، مبلغی را از شما می خواهند. پس حتما در زمان انتخاب پلتفرم فریلنسری، به این موضوع دقت ویژه ای داشته باشید.

جمع بندی نهایی

هیچ چیز مطلقا خوبی وجود ندارد و هیچ چیز مطلقا بدی نیز، در دنیا نیست. شما همیشه در حال مبادله چیزی با چیز دیگر هستید. همانطور که یک سایت فریلنسری می تواند به شما کمک کند که پروژه ای را زودتر بیابید، ممکن است کیفیت کار شما را پایین آورده و شما را مجبور کند تا با کمترین قیمت ممکن، کاری را انجام دهید. پس حتما در زمان انجام کار به این موضوع دقت کنید که اول اولویت را بر روی خود بگذارید و سپس کاری را انتخاب کنید.

تجربه شما از کار کردن با سایت های فریلنسری چیست؟ آیا توانسته اید بهترین کار و پروژه را برای خود بیابید؟

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://karmagic.ir/?p=1671
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
داود سامانی
لیسانس سخت افزار و عاشق کسب و کار. برای به وجود آوردن یک کسب و کار موفق نیاز به توانایی هایی داریم که سعی می کنم دانشم را با شما به اشتراک بگذارم.
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد 5 چیزی که باید قبل از عضو شدن در پلتفرم های فریلنسری بدانید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.

question